Hvem betaler et VDC projekt

Det siger vi ofte gevinsten ved brugen gør. Og der er gevinst. Ved en BIM model får man muligheden for, at opbygge sit projekt i takt med viden om projektet. En ydervæg starter som en generisk bygningsdel på et informationsniveau som ikke er højt. I takt med at der gennem faserne træffes beslutninger, foretages beregninger og meget mere, konverteres den generiske bygningsdel, som kodes med information om eksempelvis pris, tid, levetid, bæredygtighed og mere. Så er modellen klar til analyser og VDC projekt, som kan synliggøre analyseresultater, men også se, om der er produktionstekniske som bygbare forhold, der er uhensigtsmæssig. Senest har vi indlagt, at arbejdsmiljøet ved produktionen kan vurderes.

 

Virtuel Design Center, 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *