Tidsplan og VDC

Tidsplaner overholdes sjældent vil nogle som ikke er fra bygge- og anlægsbranchen måske måske sige og måske siger vi i branchen, at det hænder, at tidsplaner ikke overholdes. Eller også har vi en forståelse for, at det man planlagde for mange måneder siden, har fået ændret forudsætninger. En tidsplan har tidligere været et styringsværktøj som med data og visuelt viste det planlagte og viste den registrerede virkelighed. En 4D tidsplan er principielt det samme, men med de digitale værktøjer, vi i dag har, kan vi synliggøre aktivteterne, så de ikke kun står som “ord” men vises som film og billeder/tegninger med lokalisering og forklaring på udførelsens bygbarhed, processer og udfordringer. Man kan bevæge sig frit i tidsplanen – den planlagte virkelighed og den registrerede virkelighed. Med VDC projekter kan man faktisk få totaloverblik dag for dag meget præcist.

 

Virtuel Design Center, 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *