Om os

Virtual Design Center er etableret med udgangspunkt i den fokus ikke kun den danske, men også og ikke mindst den internationale bygge- og anlægsbranche har på VDC – altså Virtual Design and Construction siden 2014 til nu 2016. Behovet og ikke mindst effekten af VDC har bidraget til vores beslutning om, at starte Virtual Design Center, hvor bygherre, rådgivere og ikke mindst entreprenører kan få udarbejdet deres VDC projekter.

VDCaps er skabt af LeanDesign som blev stiftet i 2006 og blev i 2008 anpartsselskabet. Virtual Design Center er i dag ejet af BBY Holding ApS, cvr. 31426154

LeanDesign startede med at udarbejde bygbare projekter på baggrund af bæredygtig projektering. Vi startede ud fra den ide, at vi skulle udføre projekter for totalentreprenører i sådan en grad, at projekterne var med indbygget LEAN i både designet og udførelsen – formålet var, at skabe projekter, der i udførelsen kunne afleveres uden fejl og mangler – altså fejlfrit.

I årene 2009 til 2012 fik vi oparbejdet både stor viden, men også stor erfaring med BIM projekter og første gang vi udarbejde et decideret VDC projekt var en 4D tidsplan, der skulle illustrerer en mulig udvikling af Greve Midtby – var tilbage i 2013/2014. LeanDesigns seneste årsregnskab:

proff

 

 

 

 

 

Virtual Design Center, 2016